Produse‎ > ‎Impotriva imbatranirii‎ > ‎

Flavo-C Forte

Flavo-C Forte Ser (15ml)

Indicatii 
  • Prevenirea procesului de imbatranire (efect antiaging)
  • Protectie impotriva radicalilor liberi
  • Dupa expunerea prelungita la soare
  • Preoperator in cazuri de fragilitate capilara
Proprietati
Flavo-C Forte Ser combina puterea naturii cu beneficiile dovedite clinic ale acidului L-ascorbic si este potrivit pentru pielea matura si arsa de soare. Utilizarea sa ca tratament anti-imbatranire va ajuta la imbunatatirea culorii si texturii pielii, reducand vizibil ridurile fine dupa mai putin de doua luni de utilizare regulata.

 

Mod de utilizare
Pentru cele mai bune rezultate se aplica dimineata si seara pentru a curata pielea uscata. Pune o picatura de ser pe deget si maseaza usor in zona diorita pana se absoarbe. Continua sa aplici in acelasi mod in toate zonele ce necesita tratament. Flavo-C Forte Ser poate fi aplicat pe fata, conturul ochilor si decolteu si este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Flavo-C Forte Ser trebuie aplicat inaintea oricarui alt tip de produs cosmetic.

Compozitie
Apa, extract de ginkgo biloba, acis L-ascorbic, propilen glicol, octoxinol-11, polisorbat 20, imidazolidinil urea. Flavo-C Forte Ser contine o formula unica si puternica de acid L-ascorbic (15%) impreuna cu o combinatie de flavonoide si polifenoli derivate din plante. Complexul G, V & G contine Ginkgo biloba, Vitis vinifera (seminte de struguri) si extract de Ceai Verde.

Pret recomandat 89 lei

Flavo-C Forte Ser poate fi comandat direct de pe site-ul www.farmaciileremedia.ro. Vezi si oferta Flavo-C Forte, al doilea produs cu 50% reducere.


Comments