Produse‎ > ‎Regenerarea pielii‎ > ‎

MelaClear

MelaClear Crema (30 ml)
MelaClear Crema

Indicatii 
  • Elimina petele legate de problemele de pigmentare
  • Masca de sarcina (chloasma)
  • Pete solare, pete de imbatranire, pete post-fotosensibilizatoare 
Proprietati
Complexul inovativ de vitamina C si acid fitic actioneaza pe 4 niveluri pentru a bloca sinteza melaninei, garantand astfel inalta eficienta in indepartarea si reaparitia petelor brune. Acest complex inhiba activitatea tirozinazei si blocheaza melanogeneza la alte 3 nivele permitand obtinerea unor rezultate excelente in eliminarea petelor brune.

Vitamina C este cunoscuta pentru proprietatile sale depigmentante si antioxidante asupra melaninei produsa in exces sau deja existenta. Acesta are de asemenea efect exfoliant asupra celulelor moarte de la suprafata pielii si favorizeaza penetrarea ingredientelor active.

Sistemul Modulator ROS elaborat de Auriga actioneaza sinergic imediat ce primeste primele mesaje care anunta initierea sintezei melaninei. Se realizeaza, astfel, supresia factorilor declansatori ai hiperpigmentarii.

 

Mod de utilizare
Se aplica de doua ori pe zi pe pielea curata si uscata, astfel incat sa acopere intreaga zona ce necesita sa fie tratata.
MelaClear Crema patrunde rapid in piele, dar se recomanda sa asteptati 20 de minute inaintea de aplicarea altei creme.
Pentru rezultate optime, aplicati dimineata si seara timp de 2-3 luni.

Compozitie
Apa, Glicerina, Alcool, Ethoxydiglycol, Fitic, L-Ascorbic Acid, Thea Sinensis extract, extract de Vitis Vinifera.

Pret recomandat   79 lei
 
MelaClear Crema poate fi achizitionat direct de pe site-ul www.farmaciileremedia.ro. Consulta si oferta MelaClear Crema.
 


Comments